BULATOVIĆ: Stoiljković izvršio POLITIČKO SAMOUBISTO

Eko Taxi Vranje

Predstavnici GrO SNS na konferenciji za medije povodom smene direktora „Komrada“ Momira Stoiljkovića, pre svih, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i poslanik i lider vranjskih naprednjaka Slaviša Bulatović, (ne)očekivano „nokautirani“ od strane većine novinara koji su posle njihovog izlaganja postavili neugodna i „škakljiva“ pitanja.Slaviša Bulatović, na uporno navaljivanje novinara, teška srca priznao je „da je Momiru Stoiljkoviću nudio mesto većnika za poljoprivredu“, naravno, pod uslovom da podnese ostavku na položaj direktora „Komrada“.

– Žao mi je što je ovaj problem oko Stoiljkovića poprimio ovakve razmere, zahvaljujući pojedinim medijima, ali ova smena pokazuje našu odgovornost prema građanima. Grad bio prljav za vreme praznika, iako ne sporim da Moša ima rezultate, pa sam mu kao najstarijem članu SNS nudio da bude većnik. On je podrškom radnika „Komrada“ izvršio političko samoubistvo i iskazao svoju nesposobnost – zaključio je Bulatović koji nije direktno odgovorio na novinarsko pitanje „zašto mu je nudio mesto većnika ako je nesposoban„!?

Bulatović je koristeći princip zamene teza i nejasnu generalizaciju nemušto odgovorio na novinarsko pitanje zašto nisu preduzete mere protiv direktora „Novog doma“ zbog problema sa grejanjem tokom zime, kada su se smrzavali škole, vrtići, ustanove, Gradska uprava, Bolnica, naselja Češalj i Ledena stena i direktora „Vodovoda“ zbog finansijskog kolapsa!?

– Bilo je problema, to stoji, ali sam zadovoljan sa ovim direktorima, „Novi dom“ je pustio grejanje i kad nije morao, a vodosnabdevanje je uredno – pravdao je neubedljivo i zbunjeno Bulatović svoje direktore miljenike.

Zbunjen je bio i gradonačelnik Milenković takođe u nemuštim i mucavim odgovorima na insistiranje novinara na izboru trenutka smene, suočen sa nevericom predstavnika „sedme sile“ u njegovo obrazloženje.

– Čašu je prelila slika Vranja za vreme praznika, to je bila ružna slika grada na društvenim mrežama, a što se tiče primedbi na grejanje, građani se nisu žalili, a bilo je i tehničkih problema, a ne ljudskih slabosti – „stručno“ je objasnio Milenković.

Konferencija za novinare GrO SNS u Vranju okončana je opaskom gradonačelnika da je u vezi smene Stoiljkovića bilo medijskog spinovanja, ali su mu predstavnici medija uzvratili primedbom da su novinari kao nosioci spinovanja drugi na tabeli, a da su ubedljivo prvi upravo – političari!

S. Kostić  • Ostavi komentar