BULATOVIĆ se odvažio na ŠTRAJK GLAĐU?Šef poslaničke grupe SNS-a u Skupštini Srbije Aleksandar Martinović najavio je da će većina poslanika te stranke stupiti u štrajk glađu u znak podrške ministru Aleksandru Vulinu, koji će gladovati sa samo jednim zahtevom – smena opozicije.Nije bilo moguće proveriti da li će i vranjski poslanik Slaviša Bulatović da se osmeli na gladovanje, ali, kako on spada u kategoriju koju je naveo Martinović, nije čudo da se i najslavniji Banjčanin u istoriji pridruži političkom gladovanju.

Prema informacijama Info Vranjskih, gladovanja će u Vranju biti pošteđeni samo Miroljub doktor Stanković, zbog starosti, i Goran Đoša Đorđević, zbog bolesti, mada se razmatra irazrešenje od gladovanja i Nenada Antića, zbog neiskustva.

– Naprednjaci su pokušali da i svoje koalicione partnere uvuku u gladovanje, ali bez uspeha. Zoran Antić ne može da gladuje zbog svog „macho look-a“, Stojančić ima majstore pa mora sa njima da ruča u Urbanizmu, dok Stojčić ne posti iz verskih razloga – kaže izvor Info Vranjskih.

Takođe, Aleksandar Stajić iz SDPS-a ne sme da gladuje zbog mršavosti, dok, suprotno, Dejan Manić iz JS-a zbog korpulentnosti.

Sve u svemu, na kraju će izgeda gladovati samo Slaviša Bulatović, zbog činjenice da je poslanik, i gradonačelnik Slobodan Milenković, iz ubeđenja.

i tihovanje, naravno, dok sve ne prođe.

SSB  • Ostavi komentar