BULATOVIĆ: Nekima ovde ne odgovara dolazak INVESTITORA

Eko Taxi Vranje

Slaviša Bulatović, predsednik Gradskog odbora SNS u Vranju i narodni poslanik, poručio je na konferenciji za novinare GrO SNS «da su protesti u Beogradu poslali ružnu sliku svetu i potencijalnim investitorima».– Kao da nekima u Srbiji, mislim na deo opozicije, ne odgovara dolazak investitora, niti ono što radi predsednik Vučić. Oni kojima se to ne sviđa bi da ruše, zato ovakva slika neće privući investitore i otvaranje novih radnih mesta – zaključio je Bulatović.

Lider vranjskih naprednjaka potencirao je «da država mnogo pomaže jug Srbije i Vranje u realizaciji brojnih projekata i dovođenjem investitora».

– «Jumko» i «Simpo» rade, mada znamo da se ovde nije živelo nikada kao u Švajcarskoj. Takođe se zna da je stanje teško, ali je u državi bilo teže do 2014. godine, a od tada se promenilo na bolje od kako je Aleksandar Vučić izabran za premijera, a zatim za predsednika Srbije – konstatovao je Bulatović.

Slaviša Bulatović se obratio novinarima zanimljivom opaskom.

– Znam da neki među vama podržavaju proteste, ali pobediće pristojna Srbija, a ne oni koji komanduju napade na policiju i upad u prostorije RTS-a – istakao je narodni poslanik iz Vranjske Banje.

Na konferenciji za novinare GrO SNS, gradonačelnik dr Slobodan Milenković taksativno je naveo veći broj projekata koji se realizuju na području Grada Vranja.

– Ukupno se realizuju projekti vredni 30 miliona evra, fabrika za prečišćavanje otpadnih voda 6,2 miliona dinara, hirurški blok, obilaznica u saradnji sa Ministarstvom privrede, a predstoji rekonstrukcija ulice Bore Stankovića i završetak pozorišta – precizirao je Milenković.

Slaviša Bulatović je, na kraju, poručio «da Srbiju neće voditi ljudi kao Boško Obradović i Dragan Đilas koji prete građanima ove zemlje» i zahvalio članovima GrO SNS na podršci predsedniku Vučiću.

S. Kostić  • Ostavi komentar