BULATOVIĆ: Ne verujete, ali, BIĆE PETLJE

Eko Taxi Vranje

Znam da mnogi ne veruju, ali sam siguran da će Vranjska Banja dobiti petlju na Koridoru 10», velikodušno je obećao na sednici Prvog mesnog odbora SNS u Vranjskoj Banji Slaviša Bulatović.Bulatović je već prema ustaljenoj navici i naučenom šablonu kada se obraća javnosti, bio izuzetno širokogrud u obećanjima banjskim naprednjacima «da Banji predstoji vreme izgradnje i rešavanja gorućih problema»!

– Osim petlje, uskoro krećemo u izgradnju šetališta, početak radova je samo pitanje vremena – jasno je poručio lider vranjskih naprednjaka.

Poslanik Bulatović u svojim obećanjima nije zaobišao ni lokalnu ekonomiju koja je, već decenijama, najbolniji i najteži problem Vranjske Banje.

– Pokrenuli smo rešavanje problema Tekstilne industrija Vranjska Banja (TIV), pa uskoro očekujemo prve korake u vezi ove firme – obećao je Bulatović.

Istini za volju, propast ovog preduzeća retke i specifične proizvodnje počela je ubrzo nakon privatizacije 2001. godine, kada je TIV kupio grčki biznismen Aristotel Mitinzis, a kasnije su imovinu firme «očerupali» poverioci pod kišobranom tadašnje vlasti DSS-a u koaliciji sa G 17 plus.

Konačno, Bulatović je banjskim naprednjacima oktroisao još neka obećanja, potpuno ista kao i u leto 2016. godine, u pokušaju da umanji njihovu nevericu u dobre namere SNS da preporodi Vranjsku Banju, jer nijedno obećanje dato Banjčanima pre skoro tri godine nije ispunjeno!

S. Kostić  • Ostavi komentar