BULATOVIĆ: Manić priča ono što mu odgovara

Eko Taxi Vranje

Šef vranjskih naprednjaka Slaviša Bulatović demantovao je tvrdnje lokalnog lidera Jedinstvene Srbije (JS) Dejana Manića da je SNS nezvanično odlučila da da zeleno svetlo za ulazak Palminih u gradsku vlast.– JS u Vranju ima rezultat za poštovanje, ali Manić tvrdi ono što njemu odgovara. Jer, nismo imali nezvanične razgovore i dogovore, a lično ne znam šta centrale dogovaraju među sobom – izjavio je Bulatović za štampano izdanje „Vranjskih“.

On je pojasnio da je SNS nakon izbora imala zvanične razgvore na lokalu sa JS, kao i sa svim političkim opcijama koje su prešli cenzus, osim sa SPS-om, ali da oni nisu bili na aktuelnu temu.

– O razgovorima smo potom obavestili našu centralu i dobili saglasnost od predsednika stranke i predsedništva da napravimo koaliciju sa SDS. Imamo stabilnu većinu u lokalnom parlamentu, a druge razgovore nismo vodili sa Manićem i njegovom strankom – rekao je Bulatović.

Za javnost je bilo indikativno što su odbornici JS na poslednjoj sednici Skupštine grada Vranja glasali za sve predloge naprednjaka

– Kako je ko glasao to ne mogu da komentarišem, osim što mogu da kažem da je trenutno u Vranju na vlasti koalicija SNS – SDS. Drugih zvaničnih dogovora, pa i o proširenju vladajuće koalicije nije bilo – naglasio je Bulatović.

On je na kraju precizirao da je do odlaganja izbora direktora JP Skijalište Besna kobila, mesta koje trenutno popunjava Manić, došlo „zbog nekih nedoumica oko kandidata naprednjaka, a ne zbog Dejana Manića“.

Ostatak teksta posetioci veb portala Vranjske mogu pročitati u štampanom izdanju našeg nedeljnika.

S. Kostić  • Ostavi komentar