BULATOVIĆ bez uticaja u centrali SNS-aMaja Ristić, direktorka Doma učenika srednjih škola u Vranju, nedodirljiva je na tom položaju čak i za «Boga koji hoda po zemlji», Slavišu Bulatovića, predsednika Gradskog odbora SNS i narodnog poslanika.– Ostanak Ristićeve na položaju direktorke Doma učenika najveći je neuspeh i politički krah Slaviše Bulatovića. Propali su svi njegovi pokušaji da je smeni i na tu dužnost instalira nekog svog «vernika“, budući da nije mogao ništa protiv Majinog lobija na čelu sa Marijom Obradović, predsednicom Foruma žena Glavnog odbora SNS – tvrdi sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS u Vranju.

Po ovom izvoru, «Maja se održala uprkos pritiscima i direktnom pozivu da se povuče sa položaja direktorke ove ustanove».

– Ristićeva je u odnosu na Bulatovića mnogo uticajnija u centrali SNS u Beogradu. Tamo ima moćne zaštitnike, pa je lider vranjskih naprednjaka morao da «savije vrat» pred činjenicom da je Maja nedodirljiva i za njega i za ostale u vranjskom odboru stranke – zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih navodi «da osim Maje Ristić, jači uticaj u centrali SNS imaju i Goran Mladenović, predsednik opštine Vladičin Han, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i predsednik opštine Trgovište Nenad Krstić».

– Čak je i Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i koordinator SNS za Pčinjski okrug, nemoćan pred činjenicom da je uticaj njegovog pulena Bulatovića u vrhu stranke ravan nuli – ocenjuje sagovornik InfoVranjskih iz odbora vranjskih naprednjaka.

S. Kostić  • Ostavi komentar