BULATOVIĆ: Šetališta će IPAK BITI

Eko Taxi Vranje

Slaviša Bulatović, predsednik GrO SNS u Vranju i narodni poslanik, još jednom je najavio realizaciju projekta budućeg šetališta u najužem centru Vranjske Banje, uprkos problemima sa zauzećem državnog zemljišta od strane privatnika.– Zauzeće državnog zemljišta u tom delu Vranjske Banje nije problem, jer imamo dozvolu za projekat šetališta i krenućemo sa izvođenjem radova kada se završi postupak javne nabavke – rekao je Bulatović, i sam žitelj Vranjske Banje.

Bulatović je eksplicitno najavio početak izvođenja radova na dužini od 150 metara.

– To nas očekuje i taj projekat će sigurno biti realizovan, jer taj deo Banje predstavlja ruglo u samom centru – obećao je Bulatović.

Podsećamo, na levoj, neparnoj strani budućeg šetališta, zahvaljujući propustima ranijih lokalnih vlasti, privatnici su uzurpirali državno zemljište i na njemu proširili svoje privatne radnje.

Ista interesna grupa privatnika istovremeno započela je intenzivno institucionalno i vaninstitucionalno lobiranje, preko rodbine, roditelja i drugih bliskih ljudi čelnika na vlasti, kako bi sprečila realizaciju projekta šetališta u centru Vranjske Banje.

S. Kostić  • Ostavi komentar