Bujanovac: Na pomolu nova koalicija

Eko Taxi Vranje

U Bujanovcu su počeli pregovori o stvaranju nove koalicije za lokalne izbore u čiji sastav treba da uđu Grupa građana Stojanče Arsić, Grupa građana Nenad Tasić i bujanovački odbor Nove Srbije, saznaju InfoVranjske.Buduća koalicija, kako je najavljeno, biće otvorena za sve ljude u ovom gradu na jugu Srbije, nezavisno od verske ili nacionalne pripadnosti, uz uslov da nema saradnje sa Srpskom naprednom strankom i Srpskom Desnicom.

Zadatak buduće koalicije je da stvaranjem povoljnog ambijenta za privređivanje u opštini Bujanovac zaustavi iseljavanje stanovništva sa ovog područja i od Bujanovca stvori grad pristojan za život svih ljudi.

– Ne želimo da mladi kupuju karte za odlazak iz Bujanovca zato što poslanik SNS Nenad Mitrović nije ništa uradio za ovaj grad, već da ostanu ovde da žive i rade – ističu pregovarači na startu razgovora o formiranju nove izborne koalicije.

Tri političke opcije buduće koalicije na kraju poručuju «da u ovako teškoj ekonomskoj situaciji ne treba razmišljati o bojkotu lokalnih izbora u Bujanovcu».

Podsećamo, Grupa građana Stojanče Arsić ima pet odbornika u sadašnjem sazivu Skupštine opštine Bujanovac.

S. Kostić  • Ostavi komentar