Bratislav Živković: Imamo samo jedan cilj

Eko Taxi Vranje

Posle dvogodišnje uspešne saradnje sa Voždovcem, nekadašnji as Crvene zvezde i Sampdorije Bratislav Živković preselio se u Surdulicu gde je juče promovisan za šefa stručnog štaba.O planovima kaže da posle prozivke 9. januara, prvi deo priprema obavićemo ovde da bi nakon toga rad nastavili na Ohridskom jezeru ili u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

– S obzirom na činjenicu da sa 20 bodova Radnik drži trinaestu poziciju na tabeli, glavni cilj biće nam opstanak u ligi.  Poznajem dosta fudbalera i kako iz kluba otišao golgeter Stefan Nikolić, jasno mi je da nam je potreban kvalitetan napadač, a važno je da u klub dovedemo i dvojicu vezista. Uz to je važno da Adamović i Merdović, kao i hitronogi Stanković, ostanu u klubu. Moj cilj je da sve podredim dobrim rezultatima koje očekujem u nastavku šampionata – istakao je novi učitelj surduličkih fudbalera.

Tokom jeseni, Radnik je ostvario pet pobeda, isto toliko remija, a doživeo 11 poraza, zauzimajući 13. mesto na tabeli Super lige sa 20 osvojenih bodova.  • Ostavi komentar