Brat Bate Gašića uzima pod zakup „Kondivu“

Eko Taxi Vranje

Proizvodni pogon , Hoće li se Kondiva oporaviti pod Gašićima, Boban i Bata Gašić polažu kamen temeljac ѕa crkvu, porodičnu zadužbinu

Fabriku konditorskih proizvoda „Kondiva“, u selu Žbevac, kraj Bujanovca, pod zakup je uzeo Boban Gašić, brat bivšeg ministra Bratislava Gašića, vlasnik kompanije „BG produkt“.Uslovi i druge pojedinosti iz ugovora Simpa, koji je vlasnik „Kondive“ i „BG produkta“ ostaju za sada nepoznati.

Slatkiši gorkog ukusa

Iako je portal Vranjske uputio pitanja o ovom poslovnom aranžmanu i Bobanu Gašiću i Slađanu Disiću, direktoru Sima AD, odgovora još nema.

Hrvatski „Akvarijus“ , sa kojim je raskinut ugovor u januaru ove godine,  Simpu  je plaćao mesečni zakup u iznosu od 33.000 evra.

Koliko i da li će „BG produkt“ plaćati zakup „Kondive“,  i da li će, kako pojedinci tvrde, za Bobana Gašića, biti u mnogo povlašćenijem položaju u odnosu na hrvatski „Akvarijus“, ostaje da se vidi.

BG Produkt je osnovan 1996. godine i za ovo vreme prešao put od proizvodnja testenina do konditorske industrije.  • Ostavi komentar