BRACA igra, ali GOLUB sviraSkupština Sportskog saveza donela je i dva velika iznenađenja – sam izbor Bratislava Antića za predsednika, ali i izbor nekadašnjeg predsednika SS Igora Mladenovića za sekretara orgaanizacije.I dok je izbor Antića zaista iznenađenje, dotle je kik bokser Mladenović logično rešenje, ali čudna mu je partijska pipadnost – on je, naime, socijalista.

Po prvi put nakon leta 2016. godine, kada je SPS bukvalno proteran iz SS od strane SNS-a koji je preuzeo vlast u Vranju, ovdašnji socijalisti su dobili prvog funkcionera u ovoj organizaciji koju su suvereno i monopolski vodili do 2016. godine.

Vranjski socijalisti će u narednom mandatu «drmati» u Sportskom savezu Grada Vranja i preko Upravnog odbora, gde je nekoliko socijalista izabrano u članstvo ovog upravljačkog organa, a jedan SPS-ovac je biran i u Nadzorni odbor.

Podsećamo, novi generalni sekretar Sportskog saveza Igor Mladenović nalazio se na dužnosti predsednika u periodu od 2012. do 2016. godine, a pre njega je tu dužnost obavljao Zoran Antić.

Za predsednika Sportskog saveza izabran je Bratislav Antić Braca, dugogodišnji radnik ove organizacije i jedan od najstarijih članova SNS u Vranju.

S. Kostić  • Ostavi komentar