Bez prekida iskopa rude u rudniku „Grot“

Eko Taxi Vranje

Nebojša Bogdanović, predsednik gradske opštine i komandant opštinskog Štaba za vanredne situacije u Vranjskoj banji, izjavio je da Rudnik Grot u Krivoj Feji radi normalno i da proizvodnja odvija bez zastoja zahvaljujući činjenici da je put Vranje-Kriva Feja pročišćen na vreme.On je dodao da je završeno čišćenje puta do Slivnice u dužini od devet kilometara, i od brane Prvonek do Starog Gloga.

– Sa dve velike mašine put se čisti prema Panevlju, Lipovcu, Sebevranju i Klisurici. Najteža situacija je na putu prema školi u Nesvrti, a u Krivoj Feji su se meštani odlično organizovali i očistili staze do svake kuće i mahale.

U sredu ćemo pokušati da dostavimo lekove, hranu i vodu teško oboleloj starici u Levoj Reci – rekao je Bogdanović na sednici štaba.

On je takođe kazao da je krenula sa radom Osnovna škola Predrag Devedžić u Vranjskoj Banji, da će škole u Krvoj Feji, Prvoneku i Starom Glogu početi sa radom u ponedeljak 16. januara, ali da je neizvestan početak nastave u školama u brdsko-planinskom području banjske opštine.

   • Ostavi komentar