Besplatni IT programi

Eko Taxi Vranje

Udruženje Reload iz Vranja, u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija organizuje seriju besplatnih IT obuka i radionica, i otvara prvi specijalizovani biznis inkubator u Vranju namenjen sektoru informacionih tehnologija.U petak 17. februara 2017. u Galeriji Narodnog muzeja u Vranju, sa početkom u 12.00 časova, održaće se tribina pod nazivom „Znanje za budućnost“, a govoriće se o mogućnostima zapošljavanja u IT sektoru, IT preduzetništvu i poslovanju putem interneta.

U februaru ove godine Reload će započeti program višemesečne obuke žena pod nazivom: „Razvoj prednjeg dela veb-sajta, programski jezici: html i css“.

U toku prve polovine 2017. godine  Reload će objaviti poziv za sve zainteresovane za projekat „IT inkubator Vranje“. U ovom inkubatoru, dizajneri i programeri će proći kroz proces razvoja preduzeća i poslovanja.

Zainteresovani će za Reload programe moći da se prijave putem veb-sajta njnjnj.reload.rs/projekti.php ili u prostorijama Centra E8 i Američkog kutka u Vranju. Svi ponuđeni programi su besplatni.

   • Ostavi komentar