Banjska petlja pod znakom pitanja

Eko Taxi Vranje

„Prva javna nabavka za izradu projekta petlje na Koridoru 10 kod Vranjske Banje nije prošla u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture“, saznaju Vranjske iz izvora bliskih gradskoj vlasti u Vranju.Razlog za neuspeh su niske cene koje je ponudilo Ministarstvo, pa su sve zainteresovane projektantske kuće odustale od daljeg učešća u nadmetanju za dobijanje pomenutog projekta.

Petlja na kod Vranjske Banje možda 2017.

Vest da prva javna nabavka za izradu projekta banjske petlje nije prošla u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, potvrdio je Slaviša Bulatović, narodni poslanik i lider vranjskog odbora „srpske napredne stranke.

Tačno je da je prva javna nabavka bila neuspešna, u toku su pripreme za drugu, što može da odloži izgradnju petlje koja bi Vranjsku Banju priključila na autoput na Koridoru 10 – kaže Bulatović.

Kad vam drug Mrka kaže

Narodni poslanik i lider vranjskih naprednjaka, međutim, smatra da eventualno odlaganje izgradnje petlje kod Vranjske Banje „ne treba dramatizovati“.

Podsetiću da Vrnjačka Banja nije na Koridoru 10, ali to ne predstavlja smetnju za ovu banju da bude najposećenija u Srbiji. Zato smatram da ako učinimo sve da probudimo iz dugogodišnjeg sna „uspavanu lepoticu“ Vranjsku Banju, najmanji problem će biti kada će biti izgrađena banjska petlja na Koridoru 10 – istakao je Slaviša Bulatović.

   • Ostavi komentar