BANJA: Naprednjaci prave sopstvenu opoziciju

Eko Taxi Vranje

Seljačka stranka biće na izbornoj listi za banjske opštinske izbore na broju 2 zahvaljujući kolaboraciji SNS sa ovom «novom» strankom, epilog je pravog malog rata za drugoplasiranog na toj listi.– Jedinstvena Srbija je najavlila predaju izborne liste za ponedeljak 9. marta u 20 sati, ali im je u Opštinskoj izbornoj komisiji rečeno da je još jedna stranka najavila listu za 20:15 sati. Međutim, Seljačka stranka, umesto u 20:15, predaje listu u 18 sati i to nepotpunu sa sedam kandidata za odbornike, a Skupština Gradske opštine ima 15 odbornika – navodi sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, osim logističke podrške za prikupljanje potpisa podrške za izbornu listu Seljačke stranke, još jedan dokaz ubedljivo potvrđuje kolaboraciju SNS – SS u Vranjskoj Banji.

– Zanimljivo, ali i indikativno je da je Hristina Veselinović, sekretarica Dragana Sentića, predsednika Gradske opštine Vranjska Banja, na izbornoj listi Srpske seljačke stranke. To je režirao dvojac Bulatović-Sentić, inače Veselinovićka nikako ne bi smela da se nađe na listi Seljačke stranke – smatra sagovornik InfoVranjskih.

Prvi na listi SS je Saša Ristić, druga je Emilija Tomić, treća već pomenuta Hristina Veselinović, četvrti Dejan Dimković, peti Miodrag Jović, šesta Jovana Janković i sedmi Vladimir Petrović, dakle, osim «prepoznatljive» Hristine, sve nepoznata lica, pioniri na polju politike i kolaboracije sa aktuelnom opštinskom vlašću u Vranjskoj Banji!

Ako se ko pita zašto se sve ovo radi, onda mora biti jasno – glupo je da se SNS takmiči sam sa sobom, nego neko mora da bude i opozicija.

A ako je nema, mora se izmisliti. Što mi teško?

S. Kostić  • Ostavi komentar