Auto krediti uz NKS već od 2,99% godišnje uz rok otplate do 7 godina

Eko Taxi Vranje

Beograd, 25.03.2019 – Povodom 54. Međunarodnog salona automobila koji se održava u Beogradu, Crédit Agricole Srbija pripemila je specijalnu ponudu auto kredita indeksiranih u evrima sa nominalnom kamatnom stopom od 2,99% godišnje.U okviru specijalne sajamske ponude Crédit Agricole banka odobrava auto kredite indeksirane u evrima sa nominalnom kamatnom stopom 2,99% godišnje za kredite sa rokom otplate do 7 godina. Kod ovih kredita neophodno je da klijent uplati minimum 30% iznosa od cene vozila. Krediti se odobravaju bez troškova obrade i u bilo kom trenutku se mogu potpuno ili delimično prevremeno otplatiti, takođe, bez troškova.

Uz ovu ponudu, Crédit Agricole Srbija ističe i kredite za kupovinu novih vozila, indeksirane u evrima sa fiksnom nominalnom kamatnom stopom 3,99% godišnje za rok otplate do 84 meseca za sve nove automobile.

Svi kljenti koji prenesu zaradu u Crédit Agricole mogu se odlučiti i za dodatni benefit u vidu keš kredita sa 0% nominalne kamatne stope i bez troškova obrade u iznosu do 240.000 dinara sa rokom otplate do 12 meseci koji je namenjen za kupovinu dodatne opreme vozila, registraciju vozila, dodatnu garanciju, kupovinu osiguranja, zimskih guma i sl.

CA Leasing je pripremio specijalne uslove za pravna lica kojima će se odobravati finansiranje kupovine novih vozila sa 0% učešča u finansiranju uz veoma brz proces odobravanja zahteva.  • Ostavi komentar