Arsić: I SNS je bio u koaliciji sa Jonuzom– Nenad Mitrović je zaboravio da je u prošlom sazivu njegova SNS bila u koaliciji sa Jonuzom Muslijuem. Zašto tada nije izašao iz vlasti – kaže za portal Vranjske Stojanča Arsić, zamenik predsednika opštine Bujanovac. 

Reagujući na izjavu Nenada Mitrovića, narodnog poslanika i šefa bujanovačkih naprednjaka, koji je izjavio da su Arsić i Jonuz Musliju faktor nestabilnosti i da zbog njih u Bujanovcu nema investicija, Arsić kaže da ne vidi na koji to način on remeti razvoj opštine:

Mitrović: Musliu i Arsić remete stabilnost i ekonomski razvoj Bujanovca

– Zna se kako se dovode investitori! Prema Mitrovićevoj izjavi ispada da Vučić neće da podrži ekonomski razvoj ovog kraja, a Vučić je valjda predsednik vlade svih građana a ne samo predsednik SNS – kaže Arsić.

 

On podseća da su u naseljima u kojima živi srpska zajednica ove godine realizovana 23 projekta vredna gotovo 70 miliona dinara.

 

– Mitrović je i ranije iskakao iz koloseka, ali sada je preterao. Mislim da je njegov motiv taj što u odboru SNS ima mnogo izneverenih očekivanja posle izbora. Očekivali su mnogo, napravili široku koaliciju i sada svi traže svoj deo. Neša sad ne zna šta da radi – kaže Arsić.

 

Njegova grupa građana deli lokalnu vlast sa PDD predsednika opštine Šaipa Kamberija, PDP Jonuza Muslijua  i Srpskom listom.

   • Ostavi komentar