Antić: Tužiću Manića

Eko Taxi Vranje

– Tražiću da Negovan Stanković bude razrešen funkcije člana Izvršnog odbora Glavnog odbora stranke, dok ćemo sa Nebojšom Zupančićem razgovarati zbog iznošenja neistina.Ako se Zupančiću ne sviđa u SPS, neka ide– rekao je Zoran Antić, šef lokalnog SPS na stranačkoj konferenciji za medije.
– Podneću tužbu za uvredu časti protiv Dejana Manića, zbog niza neistina koje je izneo u intervjuu objavljenom u prošlonedeljnom broju Vranjskih. Sav novac od te tužbe će ići Zdravstvenom centru Vranje za rekonstrukciju i sanaciju – dodao je Antić.
Izjave Manića nazvao je „nebuloznim i neistinama“. Reagovao je na konstataciju prvog čoveka Jedinstvene Srbije da su „socijalisti najgori“.
– Šta je Manić radio sa „Vedom“, time treba da se pozabave državni organi. Naš odnos prema njemu nema veze sa JS, mi imamo puno prijatelja iz te stranke – rekao je Antić.
Lider lokalnih socijalista prokomentarisao je i navode Dejana Manića o tome da je išao kod Dragana Markovića Palme da ga ruši. Rekao je da je jednom bio u postei lideru JS.
– Jednom sam na njegov poziv boravio u Jagodini, razgovarali smo o izborima. Da li sam ga rušio? Nisam. Jednostavno je – nemoguća je misija SPS-a i JS-a.
Stanje u partiji je „redovno“ i neistine su da se „bore i preživljavaju“. Komunikacija sa Glavnim odborom je na najvišem nivou.
– Demantujem da je Nebojša Zupančić finansijer stranke. On ne duguje ništa SPS-u, niti SPS duguje njemu. Jednom je pomogao funkcionisanje partije, i mi smo to njemu vratili – kategoričan je Antić.
Razgovaraće se o problemima, a ko iznosi paušalne procene snosiće posledice. Diskutovaće se o statusu Negovana Stankovića i Nebojše Zupančića, zbog iznošenja neistina i rušenja ugleda Gradskom odboru stranke.
– Negovan Stanković je žitelj Beograda, a komentariše situaciju u stranci u Vranju. Gde je bio u predizbornoj kampanji? Zbog nanošenja štete renomeu GrO stranke, tražiću da bude razrešen funkcije člana Izvršnog odbora Glavnog odbora SPS-a, a razgovaraćemo i o statusu Nebojše Zupančića i predložiću mere rukovodstvu i Gradskom odboru.
Odgovorio je i na poruku Slaviše Bulatovića o „veličinama“, rekavši da ne želi da se meri s njim, jer će „vreme pokazati ko je veličina“, i poželeo mu sreću u obavljanju funkcije narodnog poslanika.   • Ostavi komentar