Antić: Težak meč u Kruševcu

Eko Taxi Vranje

Očekuje nas težak meč u Kruševcu, iako je Trajal u krizi rezultata, moramo da nastupimo oprezno ne odričući se ambicija da pobedimo i osvojimo tri boda u poslednjem jesenjem kolu -, rekao je Dragan Antić Recko, šef stručnog štaba vranjskog Dinama pred susret sa ekipom Trajala u Kruševcu u 23. poslednjem kolu polusezone koje je na programu u vanrednom terminu, u sredu 4. decembra.Antić je poručio da jedva leka kraj prvog dela sezone.

Još mi je u mislima meč sa ekipom Žarkova u Vranju u prošlom kolu, kada smo mogli i da pobedimo i izgubimo, kada se još jednom pokazalo da za pojedince u Dinamu nije u pitanju sreća, već manjak znanja kada su u pitanju stoprocentne prilike za golove, što ne bi smelo da se ponovi protiv Trajala -, napomenuo je Antić.

Strateg Vranjanaca za susret sa Kruševljanima neće moći da računa na povređenog Veškovca i „požutelog“ Nedeljkovića.

Mesto Nedeljkovića na terenu zauzeće kapiten Mlađan Stevanović, a u ofanzivnoj veznoj liniji ulogu Stevanovića imaće Veličković -, saopštio je Antić.

Kapiten Mlađan Stevanović i pouzdani štoper Filip Stamenković poručili su da Dinamo ide na pobedu i nova tri boda protiv Trajala i da su igrači spremni da pruže maksimum zalaganja u nadmetanju s Kruševljanima.

Pred meč Vranjanaca i „čarapana“, Trajal je na trinaestoj poziciji na tabeli sa 23 osvojena boda, dok je Dinamo osmi sa 31 bodom.

Utakmica između Trajala i Dinama igra se u sredu 4. decembra na stadionu „Mladosti“ u Kruševcu i počinje u 13 sati.  • Ostavi komentar