ANTIĆ: SPS je opozicija, ne flertujemo sa vlašću

Eko Taxi Vranje

Nije želeo da iznese lični stav o tome da li je za koaliciju sa SNS na lokalu: Zoran Antić (Foto: Vranjske)

Šef vranjskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) Zoran Antić izjavio je na „oupen deju“ ove astranke u utorak da su socijalisti opozicija u lokalu i da „ne flertuju s aktuelnom lokalnom vlašću“.– Naš odnos sa SNS je isti kao na dan izbora, a bolji odnos nemamo ni sa ostalim članicama vladajuće koalicije – kazao je Antić na 101. po redu susretu ovog tipa sa novinarima.

On nije želeo da iznese lični stav o tome da li je za koaliciju sa SNS, rekavši da o tome odlučuju Dačić i Vučić.

Šef vranjskih socijalista dodao je da za sada „nema naznaka da će se odnos SPS i SNS u Vranju popraviti“, a da se „deo rukovodstva stranke zalaže za saradnju sa naprednjacima“.

– Ja sam kao član predsedništva SPS glasao za koaliciju sa SNS, a ta stranka je ovde u koaliciji sa SDS ili odbornicima bivše SDS, što nije normalno – rekao je Antić.

On je dodao da u Srbiji ima 14 lokalnih samouprava u kojima je SPS veoma jak i gde, prema Antićevim rečima, „SNS želi da umanji tu moć, pa da tek onda napravi koaliciju sa oslabljenim SPS“.

Dodao je da lokalna vlast sprovodi projekte koje je počela prethodna i najavio vruću i turbulentnu političku jesen i zimu.

N. Lazić  • Ostavi komentar