ANTIĆ: Rušenje Ružića traje od afere „Konjak“

Eko Taxi Vranje

Šef vranjskog SPS Zoran Antić kazao je za portal Vranjske da je „Afera konjak“  iz 2013. godine „delo pojedinaca iz SPS“ koji se preko tabloida i sada obračunavaju sa potpredsednikom socijalista Brankom Ružićem. – „Konjak“ su mi namestili zbog moje bliskosti sa Ružićem. Neki ljudi iz rukovodstva SPS pune stupce tabloida, prepričavaju sadržaje sastanaka, oni su ti „dobro obavešteni izvori“. Imamo dva klana u partiji i to je ružno – kazao je Antić.

Podsećanja radi, afera „Konjak“ otvorena je u medijima 2013. godine kada je objavljeno da je Antić, na svečanom prijemu za naše privrednike i predsednike opština u Rusiji, navodno uzeo flašu konjaka koja je potom ispala i razbila se o pod.

Kompromitacija Antića posredno je bila i kompromitovanje godinama najjačeg uporišta socijalista – Vranja i juga Srbije gde Ružić uživa veliku podršku članstva.

Antić je izjavio da je Ružić reformator, a šef partije Ivica Dačić „u nebranom grožđu, između dve vatre“.

– Njih dvojica su drugari, problem su oni koji žele da u stranci i vladi zadrže fotelje, to je drugi klan – rekao je dojučerašnji gradonačelnika Vranja.

Antić nije želeo da precizira ko su ti ljudi, kao ni da li ta frakcija ima svoje ljude u Vranju.

– Verovatno da ih ima. Za sebe znam da sam Dačićeva struja, ali neki njegovi saradnici neće birati sredstva da ga ruše, čak i da ga ostave bez partije – zaključio je Antić u izjavi za naš portal.

N. Lazić  • Ostavi komentar