ANTIĆ: Podržaćemo Vučića ako uđemo u lokalnu vlast

Eko Taxi Vranje

Lider vranjskih socijalista Zoran Antić kaže za portal Vranjske da Gradski odbor SPS odlazi na današnju sednicu Predsedništva SPS u Beogradu sa jedinstvenim stavom „da će podržati Aleksandra Vučića kao predsedničkog kandidata ako socijalisti uđu u lokalnu vlast u Vranju“.Vodićemo za njega i kampanju na predsedničkim izborima, ukoliko postanemo deo vlasti – eksplicitan je bio Antić posle današnje sednice gradskog odbora stranke.

ANTIĆ ODGOVORIO SNS-u: Vojska magaraca od lava napravi magarca

Lider vranjskih socijalista poručuje da gradski odbor njihove partije za sada ima svog kandidata za predsednika Republike.

Kandidat vranjskih socijalista je Ivica Dačić i istrajaćemo na tom predlogu ukoliko ne dođe do obostranog popuštanja između lokalnih odbora SNS i SPS u Vranju, što podrazumeva ulazak naše partije u gradsku vlast – napominje Antić.

Bivši gradonačelnik Vranja upozorava da odbor vranjskih socijalista, u ovakvoj konstelaciji odnosa sa lokalnim naprednjacima, neće voditi kampanju za Vučića uoči predstojećih predsedničkih izbora.

Kako da vodimo zajedničku kampanju sa ovdašnjim naprednjacima, kada mi socijalisti sa njima ni kafu ne pijemonavodi Antić.  • Ostavi komentar