ANTIĆ ODGOVORIO SNS-u: Vojska magaraca od lava napravi magarca

Eko Taxi Vranje

Dragi naprednjaci, povodom citiranja Napoleona Bonaparte, a lepo ste sebe konotirali i nazvali, samo ste zaboravili osnovne principe teorije evolucijevojska lavova po prirodi stvari i od magarca koji ih vodi napravi lava, hteo on to ili ne, ali vojska magaraca od lava napravi magarca, a i od magaraca još veće magarce – napisao je šef vranjskog SPS Zoran Antić, reagaujući na reagovanje lokalnog SNS u vezi sa navodima njegovog intervjua iz poslednjeg broja Vranjskih.Zahvaljujem Vam i što ste me uporedili, pa makar i virtuelno, sa jednom takvom političkom gromadom i ljudskom veličinom kakav je bio Ernesto Če Gevara, ali uvaženi drug Če i ja se razlikujemo u ideološkom i političkom poimanju sveta, života i stvarnosti. 

On je bio komunista i revolucionar, a ja sam socijalista odnosno socijaldemokrata celog svog života- naveo je Antić.

On je dodao da nigde u intervju „nije pomenuo ni Vatikan, ni Iluminate, ni Masone, ni BND, ni CIA.

Moja „ nejaka levičarska leđa“ za ovih 16 godina političkog i javnog angažmana u Gradu i na funkcijama, izdržala su mnogo, te će i vas, i ovo vaše „vladanje“, koje ničim dobrim i pametnim podareno nije.

Socijalisti Vranja, vođeni sa mnom, nisu doživeli nikakav sunovrat, već su, naprotiv, ostvarili skoro identičan rezultat iz prethodnih izbornih ciklusa, a sunovrat su doživeli neki drugi koji su se na ovaj ili onaj način prodali vama, stvarajući virtuelnu sliku iz čijih ćete okvira teško izaći.

Bilo bi fer i korektno da se, u svojoj političkoj kontradiktornosti, dogovorite sami sa sobom, protiv koga i protiv čega je bio tzv. „ aprilski referendum“?

Ako je bio protiv mene, kako kažete, ajde onda vratite sve one direktore koje ste smenili u preduzećima i ustanovama, vratite sve načelnike u Gradskoj upravi, direktore škola, sve one koje ste otpustili i oterali sa posla i koje i dan danas šikanirate, samo zato što su članovi SPS-a, ili pripadaju listi „Zajedno za Vranje“ – naveo je Antić.

STOJANČIĆ: Naprednjaci konačno počeli da čitaju

Antić je skrenuo pažnju na rezultate vlasti na čijem se čelu nalazio četiri godine.

– Građani Vranja svaki dan hodaju i voze se, jer smo iza sebe ostavili najlepše šetalište u Srbiji, 75 kilometara asfaltirane seoske putne mreže, fabriku u kojoj radi hiljadu ljudi, novu školu u Krivoj Feji koja će biti izgrađena, i još mnogo toga u oblasti društvene nadgradnje života i rada.

Iza vaše vlasti, nažalost će ostati samo pustoš i jedno veliko golo, koje ni V.V. Putin  i D. Tramp zajedno neće moći da poprave.

Ostaćete upamćeni po urušavanju integriteta lokalnih institucija, nepotizmu, zapošljavanju partijskih kadrova, bahatosti i korupciji – napisao je šef SPS.

SNS je napravljen od bašibozuka

On je dodao da je imao „i te kako korektne odnose sa kabinetom predsednika Republike Tomislavom Nikolićem, sa svim ministrima iz vlade koji su iz SPS-a i iz drugih stranaka“.

Jedino sa vašim jastrebovima koji ništa sveto ne poštuju i nemaju, nije bilo saradnje, a i ne žalim.

Skandale koji su mi pravljeni u javnosti, servirali su i plaćali politički protivnici, i iz moje, i iz vaše partije, ali eto da vam kažem da morate da budete politički sposobni i da napravite „skandal“, i da ga muški izdržite na leđima, za šta vi niste sposobni.

I na kraju, tačno je da će biti novih i drugih bitaka sa drugim vojskovođama, samo što se pitam koji ćete dres i koju boju u tim bitkama nositi, pošto ste do sada promenili sve što se moglo, pa vam, drage dame i gospodo, braćo i sestre, drugarice i drugovi svih uverenja i pripadnosti „Svetog Vam konvertitstva“ iz ulice Oca Justina Popovića, ostaje samo da podignete belu zastavu i začaurite se „tu di ste, jer i za tu di ste, niste“ – zaključio je Antić u svom reagovanju.  • Ostavi komentar