ANTIĆ: Neki su umislili DA SU ZVEZDE

Eko Taxi Vranje

Dragan Antić Recko, trener vranjskog Dinama, nije krio bes zbog visokog poraza u Bačkoj Palanci od domaće Bačke sa 5:1.– Presudili su neprofesionalno ponašanje i nemarnost i loša priprema za utakmicu, jer igrač koji se povredi u petom minutu, nije profesionalac i to je problem naših igrača – ocenio je Antić u izjavi za Sportski žurnal.

Oscilacije u igri Dinama ove sezone karakteristika su fudbalera vranjskog superligaša, što po Antiću ima i druge, vanfudbalske uzroke.

– Kad se pojedinci uobraze, a 90 odsto njih nema prvoligaško, a ne superligaško iskustvo, to se odražava na rezultate i onda se dešavaju ovakve stvari kao u Bačkoj Palanci. Verujem da je visok poraz naučio i opametio pojedince da su se uzdigli više nego što bi trebalo, umišljeni da su zvezde – upozorava Antić.

Antić, ipak, zaključuje da je Dinamo u uvodnom delu meča sa Bačkom pružio dobar otpor domaćinu.

– Do 20. minuta držali smo sve konce u rukama, imali igru i bio sam siguran da ne možemo da izgubimo, ali smo ostali sa 10 igrača zbog crvenog kartona za Ilića i došla je i povreda Jovanovića, pa se igra Dinama brzo raspala – objašnjava Antić.

Strateg vranjskog superligaša poručuje «da će Dinamo opstati u ovom rangu takmičenja»!

– Protiv Vojvodine u narednom kolu ovakve greške se neće ponoviti, jer smo pokazali na startu prolećnog dela da možemo da igramo sa svakom ekipom, pa sam siguran u opstanak u društvu najboljih – obećao je prvi čovek Dinama Dragan Antić Recko.  • Ostavi komentar