Antić: Možemo do tri boda protiv Bačke

Eko Taxi Vranje

Izdanje u prethodnim utakmicama Dinama daje nadu u uspeh vranjskog superligaša u Bačkoj Palanci, poručio je u izjavi za Sportski žurnal Dragan Antić Recko, šef stručnog štaba Vranjanaca.Bačka je u većem problemu, a sve je sem domaćeg terena na strani Dinama, pa se nadam da ćemo uspeti da nastavimo pozitivan niz protiv Bačke, jer imamo kvalitet za tri boda, ali nećemo biti nezadovoljni i nerešenim ishodom -, istakao je Antić.

Strateg Dinama, ipak, ne podcenjuje ekipu Bačke.

– Bačka je nezgodan domaćin, izgubila je u prošlom kolu od Mačve na svom terenu, iako je imala više prilika za golove i sve vreme napadala, međutim, gol je jednostavno nije hteo, pa je sada u većem problemu od Dinama -, objašnjava Dragan Antić.

Prvi čovek vranjskog superligaša, na kraju, napominje da je Dinamo najprijatnije iznenađenje proleća i da poseduje kvalitet i spremnost da izbori opstanak u superligaškom društvu!

Podsećamo, Dinamo će u Bačkoj Palanci imati podršku stotinak svojih navijača, jer put ovog vojvođanskog grada na Dunavu kreću dva autobusa sa fanovima «žutih».

Meč između Bačke i Dinama igra se na stadionu u Bačkoj Palanci u petak 15. februara sa početkom u 18 sati.  • Ostavi komentar