ANTIĆ: Grad BOJKOTUJE DinamoPrvi čovek vranjskog superligaša Dinama Dragan Antić Recko optužuje Grad Vranje «da nije hteo da pomogne višemesečnu rekonstrukciju «Jumkovog» stadiona»!– Lokalni visoki zvaničnici bojkotuju Dinamo, Grad ni na koji način ne sudeluje u izgradnji i renoviranju stadiona «Jumko», a od avgusta prošle godine nismo dobili nikakva finansijska sredstva – upozorio je Antić u izjavi za Sportski žurnal.

Predsednik i trener Dinama rekao je «da zna zašto je to tako u Vranju».– Da se pitaju gradonačelnik Vranja i gradski većnik za sport, klub bi sigurno bio ugašen, jer oni ne žele da nam pomognu zato što nemaju nikakav interes – jasan je Antić.

Strateg vranjskog superligaša nije siguran da će Dinamo naredni prvenstveni meč u nedelju 31. marta igrati na stadionu «Jumka».

– Mnogo nam je važno da mečeve igramo na našem stadionu, pre svega iz finansijskih razloga, pa se trudimo da radovi budu završeni na vreme, jer u suprotnom, moraćemo da odložimo meč sa Vojvodinom – kaže Antić.

Po rečima Dragana Antića, «dolazak članova Komisije Fudbalskog saveza Srbije za prijem stadiona očekuje se u sredu ili četvrtak»!

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar