Aleksandrov: Iznosite laži i neistine

Eko Taxi Vranje

Redakciji Info Vranjskih stigao je demanti Slobodana Aleksandrova iz Vranjske banje, a povodom teksta „Tužio školu što ga je zaposlila, a dobiće 20 miliona“, objavljenog na portalu 14. marta.Tekst demantija objavljujemo u celini, bez ikaakvih, osim slovnih, ispravki.

U Vašim novinama od 14. 03. 2019.god. Vaš saradnik S. Kostic objavljuje neproverene informacije koje Vi objavljujete u Vasim novinama na rekla, kazala.

Ovim putem ja Vas molim da objavite ovaj moj demant:

1.Proverite u Osnovnom sudu u Vranju sledeće presude,P1.366/02,P1.807/06,P1.102/10,P1.466/08 I P1.915/18.

Iz navedenih presuda vidi se da ja 18 godina obijam pragove suda, kako bi dokazao bahato ponašanje i neodgovornost bivših direktora.

Danče Jovića, Dragana Stamenkovića i Barka Hristova a danas Hristića, O.Š.“Predrag Devedzic“ iz Vranjske banje.

Mobing koji su vršili i danas vrše nadamnom, je nedopustiv, što me dovodi da podnosim krivićne prijave protiv istih , a i protiv Vas koji objavljujete neistinu i , laž o meni.

Od 2001 do 2005 mene samo proglašavaju tehnološkim viškom, a da se pri tome nisu izradili program o tehnološkim viškovima,u sporovima koje sam vodio sa školom ja sam u celosti uspeo,što znači da su trebali da me vrate na posao,a ne da i dalje obijam pragove suda i da mi se sudi presudjena stvar.

Ovim putem ja Vas molim da preispitate sve sto ste objavili u moje ime,da povučete sa obrazlozenjem da ste objavili neistinu,i lažne sadrzaje,u suprotnom ja cu pokrenuti krivicni postupak protiv Vas i vaših saradnika.

Slobodan J Aleksandrov.  • Ostavi komentar