AKCIJA „CUNAMI“ Hapšenja i na području Vranja

Eko Taxi Vranje

, Zaplenjena veća količina narkotika: Akcija

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je nedelju da je u akciji „Cunami“ policija uhapsili 66 osoba, od toga neke od njih na području Vranja.Imena, čak ni inicijali uhapšenih osoba u Vranju, međutim, zasad nisu saopšteni.

Uhapšeni se sumnjiče zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više krivičnih dela.

Policija je na području Srbije zaplenila 5,7 kilograma različitih narkotika i otkrila dve laboratorije za proizvodnju droge.

Akcija je sprovedena na teritoriji Beograda, Novog Sada, Sremske Mitrovice, Sombora, Subotice, Požarevca, Kruševca, Vranja, Prijepolja i Novog Pazara.

– Akcija je sprovedena u cilju pojačanih mera i aktivnosti u sprečavanju i suzbijanju krivičnih dela iz oblasti opšteg i organizovanog kriminala: teško ubistvo u pokušaju, ubistvo, ubistvo u pokušaju, teška krađa, silovanje, nasilničko ponašanje, ugrožavanje sigurnosti, neovlašćeno držanje oružja i eksplozivnih materija, proizvodnje i krijumčarenje narkotika, krijumčarenje ljudi, nedozvoljene polne radnje – rekao je Stefanović.

Ministar je dodao da je pretresom stanova i drugih prostorija osumnjičenih, policija pronašla i oduzela više komada vatrenog oružja: šest pištolja, revolver, automatsku  pušku, veću količinu municije različitog kalibra i veću svotu novca.

Ministar policije je ukazao da se za 12 osoba još uvek traga i izrazio očekivanje da će u kratkom periodu i oni biti uhapšeni.

Vranjske

   • Ostavi komentar