12 pojačanja Dinama za Superigu

Eko Taxi Vranje

Fudbalski prvoligaš Dinamo u zimskom prelaznom roku doveo je 12 novih fudbalera, obavestio je novinare na konferenciji za medije na Gradskom stadionu u Kosovskoj Dragan Antić Recko, šef stručnog štaba.– Doveo sam igrače sa jakim karakterom, dobre momke, među kojima pojedini neke fudbalske nedostatke mogu da nadoknade dobrim osobinama i pravom atmosferom u svlačionici, dakle, ono što prošle jeseni nismo imali – istakao je Antić.

Sve pridošlice su složne u jednom, njihove i ambicije Dinama da se plasira u Super ligu u potpunosti su se poklopile, zadovoljni su atmosferom na treninzima, privukla ih je Reckova magija i potenciraju da su odmah prihvaćeni od saigrača u klubu.

Dinamo su ove zime pojačali Benjamin Čolaković, golman, došao iz Tuzle (BiH), Dženan Plojović, napadač, stigao iz Novog Pazara, Dejan Popović, štoper, iz Trebinja (BiH), Filip Radović, štoper, iz Vrnjačke Banje, Vukašin Jelić, levi bek, iz Hrvatske, Danilo Kovačević iz Beograda, napadač, Miljan Kovačević iz Beograda, štoper, Medin Ameti iz Preševa, desni bek, Alban Gusuni iz Trnovca, Tigran Gorani, zadnji vezni, iz Beograda, Marko Keča, zadnji vezni, iz Beograda, Vukašin Ilić iz Dinamovog omladinskog pogona, i Filip Jezda, desni bek, iz Beograda.

Trener Antić saopštio je novinarima da će Dinamo u sredu 5. februara u Bošnjacu odigrati kontrolni meč sa Jedinstvom, članom Srpske lige «Istok», a u četvrtak 6. februara ekspedicija Vranjanaca kreće put Albanije, gde će nastaviti pripreme u najvećem lučkom gradu ove zemlje Draču.

– Dinamo će u Draču odigrati četiri kontrolna meča, posle 11 dana se vraćamo u Vranje, a 22. februara imamo generalnu probu na stadionu «Jumka» sa Trajalom iz Kruševca – rekao je Antić.

S. Kostić  • Ostavi komentar