Živković novi načelnik Policijske uprave Vranje!

Eko Taxi Vranje

Igor Živković, dosadašnji načelnik Saobraćajne policijske ispostave za Grad Vranje, postavljen je zvanično za novog načelnika Policijske uprave Vranje, potvrdio je portalu „Vranjske“ portparol policije Dragan Stamenković.– Živković je zvanično postavljen za načelnika juče, a danas će biti obavljena primopredaja dužnosti sa sadašnjim v.d-om Tomislavom Ilićem – kaže Stamenković.

Živković na čelu PU Vranje nasleđuje Ilića koji je došao na tu funkciju kao privremeno rešenje pre dva meseca iz PU Leskovac, zamenivši višegodišnjeg načelnika Slađana Velinovića.

Igor Živković rođen je 1976 godine. Završio je Policijsku akademiju u Beogradu. U policiji je od 2000. godine, ima višegodišnje iskustvo u rukovođenju.

Portalu „Vranjske“ je u PU Vranje potvrđeno da je zamenik komandira policije u Vranju Saša Stamenković već preraspoređen na mesto komandira policije u Vladičinom Hanu, a da će umesto Ekrema Krasnićija komandir uniformisane policije u Bujanovcu ubuduće biti Ivica Tasić. Najavljena su još neka pomeranja sa funkcija u okružnoj policiji koja prate političke promene u vlasti opština Pčinjskog okruga.

D. Dimić  • Ostavi komentar