ŽIVKOVIĆ: Cilj je opstanak

Eko Taxi Vranje

Posle tronedeljnih priprema, surdulički superligaš Radnik, predvođen novim šefom stručnog štaba Bratislavom Živkovićem, od nedelje se nalazi u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi gde će boraviti do 10. februara.



Uoči polaska, trener Živković je rekao da je cilj da Radnik ostane superligaš.

– Ceo naš rad u Surdulici i sada u Staroj Pazovi baziramo na realizaciji tog cilja.

Na put vodim 24 fudbalera, a u Staroj Pazovi će nam se priključiti golman Ognjen Čančarević, koga je selektor Slavoljub Muslin pozvao za prijateljski meč u San Dijegu sa reprezentacijom SAD.

Radnik:  Živković ima spreman tim

Odigraćemo ukupno pet kontrolnih mečeva, četiri u Staroj Pazovi, jedan u Novom Sadu. Već sutra igramo protiv Javor Matisa, 1. februara sa prvoligašem OFK Beogradom, tri dana kasnije sa OFK Bačkom, 7. februara sa ČSK Pivarom iz Čelareva i na kraju 10. februara u Novom Sadu, gde će nam protivnik biti Vojvodina.

Očekujem da nam pristignu tri pojačanja koja su nam neiophodna da bi smo kompletirali odbranu, vezni red i napad – istakao je trener Živković u izjavi za portal Vranjske.

U klub su već pristigli napadač Nikola Žakula i vezista Mladen Vukasović iz ČSK Pivare, kao i Nemanja Anđelković iz FK Zlatiborac iz Čajetine.

Otišli su Stefan Nikolić, koji se preselio u kazahstanskog superligaša Kasjaru, Luka Merdović u grčki Artikos Asteros, Nikola Krčmarević u grčku Trikalu i Igor Mišan koji se preselio na Maltu.

 

 

 



  • Ostavi komentar