Šta je Sentić Bulatoviću?

Eko Taxi Vranje

Dragan Sentić, predsednik Gradske opštine Vranjska Banja, stalno je u pratnji predsednika GrO SNS i narodnog poslanika Slaviše Bulatovića, pa je nezvanično on njegov lični telohranitelj, ističe nekoliko banjskih naprednjaka, sagovornika InfoVranjskih.– Već duže vreme Bulatović ne «mrda» nigde bez Sentića, gde je jedan, tu je i drugi. U Vranjskoj Banji se javno govori da je Bulatovića strah da se sam, bez Sentićeve senke, pojavljuje i na ulicama rodne Vranjske Banje, a već o Vranju da se ne govori – ubeđeni su sagovornici InfoVranjskih iz redova banjskih naprednjaka.

Po pomenutim izvorima, «Bulatović je znao da se sam prošeta kroz Vranjsku Banju sve do sredine 2017. godine».

– Jedini razlog njegove prinudne izolacije je što je mnogim Banjčanima davao neodmerena obećanja, a nije ih ispunio. Obećanja se tiču zapošljavanja i to je tačka najveće obmane Banjčana od strane «njihovog» Slaviše Bulatovića. On zato izbegava da se pojavi u Banji na javnim mestima, a ako se i pojavi, to je uvek u društvu Sentića – tvrde sagovornici InfoVranjskih.

Banjski naprednjaci potenciraju «da je Bulatović sasvim povučen i neprimetan u «svojoj» Vranjskoj Banji i zbog glamuroznih obećanja o razvoju Banje».

– Bulatović ništa nije ispunio od onoga o čemu je glasno maštao pred izbore – izgradnja bazena na stadionu Mineralca, letnje pozornice, stočne pijace u Korbevcu, seoske puteve pod sloganom «Put do svake kuće», otvaranje odeljenja turističke i visoke škole, etno kuće «Koštana», rešavanje problema romskog groblja, izmeštanje zelene pijace i izgradnja nove pijace u naselju Ogoš, a o petlji na Koridoru 10 da se ne govori – kaže banjski naprednjak, sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić  • Ostavi komentar