ŠONETOVE PAKETIĆE humanosti platilo jedno JAVNO PREDUZEĆE!Paketiće koje je Savet za socijalna pitanja SNS na čelu sa predsednikom Nenadom Milojevićem Šonetom delio kao pomoć siromašnim građanima platilo je jedno vranjsko javno preduzeće čiji je direktor član SNS, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskom odboru SNS u Vranju.Savet za socijalna pitanja SNS delio je paketiće u dve faze, najpre je podelio 48 paketića, a zatim 100, sve je zbog Šoneta isplaćeno od strane javnog preduzeća, a po nalogu direktora te iste javne firme.

Javno preduzeće na čelu sa direktorom «dobročiniteljem» platilo je i ulazna vrata za jedno porodično gazdinstvo u vranjskom selu, opet za potrebe Šoneta Milojevića i Saveta za socijalna pitanja SNS.

Šone se, dakle, kiti tuđim perjem, novcem javnih firmi, dakle novcem građana podupire se njegova «socijala», a sve u funkciji političkog marketinga SNS.

Ovako kako Šone sprovodi socijalne aktivnosti preko Saveta za socijalna pitanja na čijem je čelu, mogu i ja da budem socijalac, ništa lakše od toga, on okom, direktori skokom – jada se izvor portala.

Ovde je reč, da ne bude zabune, o teškoj zloupotrebi u narodu poznatoj kao „leva ruka desni džep“.

Naime, novac građana odvojen za ulice, škole ili kulturu sliva se u privatne partijske džepove, jer su sve partije, pa i SNS, privatne organizacije, i tamo ponovo deli u ime naroda, na čelu sa prvim ljudima te stranke, pod uslovom da neko tom prilikom ne oliže prste dok pretače med.

Tako, u ime naroda, ali i narodnim parama, recimo Šone postaje zaslužan za partiju, pa na ime zasluga, recimo, zapošljava suprugu, ili sestru, ili zeta, dakle parama građana.

I zato, recimo, ovde posla ima i Tužilaštvo.

A zašto li ono, recimo, uporno ćuti, ko će ga znati.

S. Kostić – SSB  • Ostavi komentar