ŠONE u akciji spašavanja REDOVA BULATA (FOTO)

Eko Taxi Vranje

, ,

Nenad Milojević Šone, predsednik Saveta za socijalna pitanja SNS, pokrenuo je u svojoj stranci akciju spasavanja «redova Bulata», odnosno, poslanika Slaviše Bulatovića, predsednika GrO vranjskih naprednjaka, saznaju InfoVranjske.– Okidač za ovu akciju bilo je pismo radnika «Koštane» predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, u kome je kao prvi zahtev istaknuto da je neophodna hitna smena Bulatovića i to sa svih funkcija! To je prepalo ne samog Bulatovića, već i njegove najlojalnije podanike u SNS, među kojima posebno mesto zauzima Šone Milojević. On je brže-bolje odmah održao neformalni skup «Bulatovićevaca» na kome je istaknuto da su svi uz aktuelnog predsednika Gradskog odbora, onako musketarski, «svi za Bulata, Bulat za sve» – objašnjava sagovornik InfoVranjskih iz SNS.

Po ovom izvoru, «skup je protekao u znaku neskrivene zabrinutosti zbog izostanka najuglednijih naprednjaka iz Vranja».

– Goran Đorđević Đoša, Dušan Aritonović, Nenad Antić, Šone Milojević, Dragan Sentić, kompromitovani advokati, sve to nije moglo da impresionira svojim prisustvom, a u odsustvu vranjskih naprednjaka mnogo uglednijih u centrali stranke u Beogradu, pa su efekti ovog spasavanja Bulatovića sasvim skromnih dometa – smatra sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih potencira «da je kontakt sekretarice iz kabineta predsednika Srbije sa radnicima «Koštane» uneo pravu pometnju među Bulatovićevim naprednjacima.

– Saznanje da će na predstojećem protestu radnika «Koštane» 14. februara ispred zgrade Skupštine Grada, kome će prisustvovati i nezadovoljni ratni veterani, radnici drugih preduzeća i nekoliko sindikalnih organizacija, okupljeni biti upoznati sa kontaktima sa Vučićevim kabinetom, u delu GrO SNS u Vranju doživljen je kao katastrofa!! Zato je Šone odmah organizovao «saborovanje» Bulatovićevih sledbenika u Gradskom odboru SNS, a u cilju spasavanja «redova Bulata» – kaže sagovorniik portala.

Nedostajalo je samo ona parola kao u ranu jesen 2017. godine «Svi smo mi Bulatović», pa da repriza bude apsolutno verna originalu!

S. Kostić  • Ostavi komentar