ŠAF: Tradicionalni maskenbal na kraju godine

Eko Taxi Vranje

Škola animiranog filma (ŠAF) iz Vranja će 24. decembra tradicionalno organizovati novogodišnji maskenbal za sve članove. Nakon toga će biti izrađen bilten koji sažima celokupan rad škole u tekućoj godini.Direktor Škole animiranog filma (ŠAF) u Vranju Miroslav Djerić izjavio je da se poslednjeg radnog dana ŠAF-a u godini, duži vremenski period organizuje novogodišnji maskenbal za sve članove.
 

– Pre početka festivala napravi se presek godišnjih aktivnosti, kuda se išlo, šta je urađeno, koje nagrade smo osvojili, da li je sve planirano i ispunjeno i tome slično. Nakon toga deca imaju maskenbal – rekao je Djerić za portal Vranjske.

Zatim sledi priprema biltena, koji se radi po principu izveštaja, a obuhvata celokupan prošlogodišnji rad, koga je ŠAF ugostio, koliko je filmova urađeno.

– To je na desetak ili više stranica, ali zainteresovani bilten mogu naći i u elektronskoj formi. Nemamo para da radimo neke veće tiraže od 200 primeraka, već smo u mogućnosti da isfinansiramo petnaestak ili 20 komada, koje mahom podelimo prijateljima naše škole iz zemlje i inostranstva.  • Ostavi komentar