Đošin hidrant NE DRŽI VODU

Eko Taxi Vranje

Iz neispravnog hidranta vranjskog «Vodovoda» u naselju Štipljani u Vranjskoj Banji isteklo je nekoliko stotina kubika vode, saznaju InfoVranjske na licu mesta u pomenutom naselju.Žitelje naselja Štipljani čudi odsustvo svake reakcije nadležnih u «Vodovodu».

Već dva dana voda «neumorno» ističe iz hidranta, plaveći ulicu Nišku i dalje glavnu banjsku ulicu Kralja Petra Prvog oslobodioca prema železničkoj stanici, ali direktor «Vodovoda» Goran Đorđević Đoša ne šalje ekipe za intervencije na terenu, ne znam šta čeka, valjda da iscuri još stotinak kubika vode – ističu Štipljanci.

Za stanovnike ovog banjskog naselja nije iznenađenje što hidrant «Vodovoda» u ovom naselju «ne drži vodu»!

To se ovde često dešava, onda se po Niškoj ulici može jedino čamcima, ali je najgore što ljudi jave «Vodovodu», a njihove ekipe redovno kasne i po nekoliko dana – kritični su Štipljanci.

Banjčani iz ovog naselja na kraju postavljaju sasvim logično pitanje, «ko će da plati ovoliku vodu», dajući istovremeno svoj odgovor «da direktor Đoša sigurno neće»!

More sva je sreća u ovoj nesreći što je u pitanju pijaća voda iz hidranta, da se izlila kanalizacija načekali bi se da to srede ovi iz «Vodovoda» i nadisali fekalnog «miomirisa – «skromni» su u svojim kritikama Štipljanci.

NIV  • Ostavi komentar