Đoša uništio Vodovod, pa krenuo u BLOKADU GRADA

Eko Taxi Vranje

Goran Đorđević Đoša, diektor „Vodovoda“, uputio je molbu Gradu Vranju da mu pomogne u otplati rate kredita od 180.000 evra, jer preduzeće koje vodi to jednostavno nije u stanju.Goran Đorđević Đoša, inače desna ruka narodnog poslanika Slaviše Bulatovića, narodnog poslanika i predsednika GrO u stranci važi za jednog od najsposobnijih ljudi.

Ipak, dela kontraverznog Đoše ne pokazuju da je najbolji direktor, jer, kako Info Vranjske saznaju, ima finansijskih problema u kući kojom rukovodi.

Hroničam nedostatak novca dovodi „Vodovod“ do toga da nema sredstava da plati ratu za kredit, a po svemu sudeći ni za plate za stare i armiju novih radnika.

O lošem poslovanju „najboljeg direktora“, svedoči i dopis, tačnije molba za odlaganje izmirenja obaveza iz Ugovora o korišćenju sredstava KFW banke, koji je prosleđen gradskoj upravi i koji je potpisao Đorđević

– Obaveza „Vodovoda“ iz ugovora o korišćenju sredstava KFW, koje su dospele 30. 09. 2019. godine iznose u zbiru 183.230,54 eura (glavnica i kamata). „Vodovod“ ima problema sa naplatom potraživanja i komunalnim programom, a u interesu grada je da se otplata duga odloži za 31. 12. ove godine. Ukoliko je grad saglasan sa ovom molbom treba da takav zahtev uputi Ministarstvu finansija – navodi se u molbi.

Poznavaoci situacije kažu da se iza svega krije i politički motiv za ovakvo Đošino ponašanje, a on leži u tome da on želi da dovede račun grada u blokadu.

– Iako se oni prave da je sve u redu, po svemu sudeći nije. Još uvek nije dogovoreno ko će biti nosilac liste, a pošto se govori da je gradonačelnik Gonzi jedini ostao čist, sada će sve uraditi da ga diskredituju – kaže naš izvor.

Ima i onih sa dilemom da li Đoša sve radi na svoju ruku ili pod ingerencijom Bulatovića, jer se govori da su Bulatović i Milenković zakopali ratne sekire.

U svakom slučaju ostaje dilema kako će gradsko preduzeće platiti ne tako mali dug od preko 180.000 evra, a da to ne nanese štetu pre svega građanima Vranja.

NIV  • Ostavi komentar