ĐOŠA divlja, zakon ćuti!

Eko Taxi Vranje

Iako je u „Vodovodu“ mnogih partijskim junošama istekao rok od dve godine, koliko su po zakonu mogli da rade na privremenim i povremenim poslovima, mnogi od njih su i dalje, van svakog zakona, zapošljeni u tom firmi.Direktor te firme Goran Đođević Đoša, inače generalni sekretar ovdašnjeg odbora SNS-a, mnogo je važan čovek, čim mu ni zakon, ni država, ni inspekcije ni tužilaštvo ne mogu ništa, nego državnim resursima može, ničim ograničen, a najmanje zakonom, da zapošljava i otpušta isključivo po svojoj sopstvenoj volji.

Đorđević ne komunicira sa Info Vranjskim, ne odgovara na pozive i mejlove, a bilo bi zgodno da objasni ovaj civilizacijski pad od sadašnje „vladavine prava“ do njegovog carističkog principa vlasti, u kome je on i zakon, i sudija, i javno mnjenje i sve.

Kako se vidi na spisku koji donosimo, (klikni na sliku za uvećanje) mnogim naprednjacima u „Vodovodu“ istekao je dvogodišnji rok za PP poslove, a oni još uvek rade.

Kako je moguće da ni inspekcije, primenjujući zakon o radu, ni tužilaštvo, brinući o sprovođenju zakona i zloupotrebi položaja, na ovo ne reaguju?

Šta čekaju?

Nije valjda da nam, sada i ovde, u martu 2019. godine, u 21. veku, zakon predstavljaju, sprovode i štite topuzi i topuzine?

SSB  • Ostavi komentar