ĐILAS: SNS postavlja 60 odsto SKUPLJE PODZEMNE KONTEJNERE

Eko Taxi Vranje

Postavljanje podzemnih kontejnera u Vranju izazvalo je i mnogo šire interesovanje od onoga koje se moglo očekivati.Osnovni razlog tome je dvostruki moral i SNS-a i ovdašnjih predstavnika te stranke na vlasti.

Naime, u lovu na jednog od čelnika Saveza za Srbiju, Dragana Đilasa, nisu, naravno, birana sredstva, a jedno od težih oružja bili su upravo podzemni kontejner koje je Đilas instalirao širom Beograda.

– Šta će nam to, to je svuda izbačeno, služi samo da se operu milioni – samo su neki od najistaknutijih primera tadašnjih krilatica SNS-a protiv tada aktuelnog gradonačelnika Beograda.

Ali, davno je to bilo.

Računajući na kratko pamćenje naroda, SNS je krenuo postavljanje istih tih „nepotrebnih“ podzemnih kontejnera najpre u Novom Sadu, ali, da ne iznevere partijsku tradiciju, za 60 odsto skupljih od onih koje je postavljao Đilas u Beogradu.

Sada, tom trendu priklljučuje se i Vranje, potvrđujući još jednom da SNS izmišlja neprijatelje i da nema samostalne ideje, već se bavi jedino reciklažom tuđih.

Nekadašnji gradonačelnik Beograda Dragan Đilas objašnjava da su podzemni kontejneri već dugo u upotrebi po Evrop, jer su tri puta trajniji od običnih.

– U Beogradu smo ugradili preko 2.000 komada proizvedenih u Srbiji, ali je SNS vlast želela da napravi aferu po svaku cenu. Uhapšeno je više ljudi, ali su svi pušteni a tužilac je odustao od gonjenja – seća se Đilas.

Hapšenje je bilo, naravno, velika vest, dok puštanje, naravno, nije.

Ali, SNS se tu nije zaustavio. Posle 60 odsto skupljih kontejnera u Novom Sadu, ostaje da se vidi koliko su ovi po Vranju preplaćeni.

– Nažalost, SNS vlast u Beogradu ne održava ovu vrednu investiciju, tako da je nadzemni deo kontejnera kod većine njih potpuno uništen – kaže Dragan Đilas.

Ono, možda slična sudbina čeka i ove koji se nelegalno montiraju po Vranju.

Ali, nema veze. Pa kupiće se novi, parama građana, naravno,

SSB  • Ostavi komentar