Čelnici SNS štite pijanog vozača?

Eko Taxi Vranje

Najviše rukovodstvo Gradskog odbora SNS u Vranju štiti vozača jednog vranjskog javnog preduzeća, koji je imao nezgodu u Leskovcu, jer je predsednik jednog vranjskog mesnog odbora stranke, saznaju InfoVranjske iz izvora u odboru vranjskih naprednjaka.Najviše ličnosti SNS u Vranju ne dozvoljavaju nikakve sankcije prema vozaču jednog vranjskog javnog preduzeća koji je imao nezgodu u Leskovcu, bez obzira što je bio „trešten pijan“ na dužnosti kada je vozio svog direktora. Saznajem da se radi o čoveku koji je predsednik mesnog odbora u jednom centralnijem delu Vranja i da je miljenik naprednjačkih prvaka, pa ga ovi zato brane od svih mogućih negativnih poseledica „pijanke“ na dužnosti – navodi sagovornik InfoVranjskih.

Zanimljivo je ali i indikativno, izvor InfoVranjskih još uvek nije uspeo da sazna o kom vozaču je reč i o kom javnom preduzeću.

SNS u Vranju je učinila maksimum napora da velom tajnosti obavije ceo slučaj, a pod direktnom pretnjom se nalazi mali broj lica u stranci koji ponešto znaju o „aferi Leskovac“, pa je ime vozača i naziv javnog preduzeća i dalje nepoznanica za lokalnu javnost. Ipak, po onome «zaklela se zemlja raju», verujem da će uskoro biti obelodanjena imena svih učesnika nemilog događaja u Leskovcu -, ubeđen je sagovornik InfoVranjskih.

Ističemo, portal InfoVranjske i angažovani novinari čine masimalan trud i nadljudske istraživačke napore kako bi prvi objavili imena učesnika udesa u Leskovcu koji je snažno zagolicao maštu ovdašnje javnosti, računajući tu i podatke o stepenu alkoholisanog stanja povređenog vozača.

Podsećamo, proteklog četvrtka u centru Leskovca je vozač jednog vranjskog javnog preduzeća zadobio teške povrede kada je na dužnosti bio u vidno alkoholisanom stanju.

D. I. V.  • Ostavi komentar