Incident u dvorištu ZC: Nemoj da si mi više UZELA u usta – SVAŠTA ĆE BITI!Medicinska sestra iz Vranja, prijavila je direktorijumu ZC Vranje, da je u toku današnjeg dana došlo do vedbalnog sukoba sa jednim od lekara u Zdravstvenom centru Vranje. Ova zaposlena u ZC Vranje, tvrdi da je dobila pretnje od strane lekara specijaliste, koji takođe radi u ovoj ustanovi.

Kako medicinska sestra tvrdi, nju je najpre sačekao lekar ispred Hitne pomoći, da bi nakon toga, usledile i pretnje od lekara.Nemoj da si me više uzela u usta, stvašta će da bude, prema tvrdnjama medicinske sestre, rekao je lekar iz Vranja.

Ona napominje da je sam lekar priznao da joj je upitio pretnje.Videćeš šta će da ude ako me ponovo uzmeš u usta, rekao je lekar prema rečima medicnske sestre.

U prijavi koju je podela direktoru ZC Vranje Saši Đorđeviću, stoji da je medicinska sestra obavestila lekara da će pozvati policiju, na šta joj je doktor odgovorio:

Ma možeš da pozoveš tir policije, videćeš ti.

Medicinska sestre iz Vranja napisala je prijavu protiv lekara i dodala da je sve što je navela moguće utvditit. Ona je prijavu prosledila Saši Đorđeviću, Milici Jaziković, kao i pravnoj službi.

Uvodom u video nadrzor vrlo lako se može potvrditi ova neprijatna situacija,pogotovo što u tom periodu ima velika frekvenca pacijenata koji dolaze na preglede kod lekara, kao i zaposlenih, napisala je zaposlena u ZC Vranje.

Podsećamo, Zdravstveni centar Vranje se još uvek nije oglasio povodom ovog slučaja.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Миле 26/03/2024
    2. Hipokrat 26/03/2024
    3. Radnik 26/03/2024
    4. Milica 26/03/2024

    Ostavi komentar