Ilić-Stošić: Ovakva IZLAZNOST kneda u grlu NAPREDNJAKAPredsednica GrO Stranke Slobode i pravde u Vranju Mirjana Ilić Stošić za portal InfoVranjske komentarisala je rezultate referenduma na teritoriji grada Vranja.

Ilić Stošić smatra da ova ustavna promena u našoj državi neće doneti promene, kao i da u Srbiji građani neće biti ni slobodniji, niti će biti manje korupcije.Izlaznost manja 30% na nivou države je pokazatelj koliko je mala pažnja posvećena referendumu i za tu malu pažnju je najviše kriva vlast ali je i pokazatelj da se poverenje u ovu vlast drastično smanjila – rekla je predstavnica Stranke slobode i pravde.

Ilić Stošić tvrdi da u ljudi u Srbiji nisu ni znali za šta glasali, što je slučaj i u Vranju.Izlaznost u našem gradu od 40 % uz verovatno punjenje kutija i dopisivanje glasova je sigurno i naprednjacima knedla u grlu. Pa kakvi su to izbori kada Crta mora iz bezbednosnih razloga da povuče svog posmatrača A onda pre RIK a, rezultate objavljuje predsednik SNS a? – završila je Ilić Stošić.

Podsećamo, Gradska izborna komisija objavila je 17. januara, oko devet sati rezultate. Više od 76 odsto građana na 106 biračkih mesta u Vranju glasalo je „za“ promenu ustava u delu pravosuđa.

MSB

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. кнедла до кнедле 17/01/2022
    2. Nenad 17/01/2022
    3. Тома 17/01/2022
    4. Dace 17/01/2022

    Ostavi komentar