I posle njega – ON: Sedam GODINA od povratka PETROVIĆA u NOVI DOMNa današnji dan, 4. aprila, 2017. godine Goran Petrović, izabran je od strane Skupštine Grada Vranja Vršioca dužnosti direktora JP „Novi Dom“ Gorana Petrovića. koji je do tog trenutka obavljao funkciju izvršnog direktora ovog Javnog preduzeća.

On je na tu funkciju nasledio Slobodana Ignjatovića, koji je došao iz Socijaldemokratske stranke koja je bila u vlasti sa naprednjacima manje od godinu dana.Podsećamo, Goran Petrović svoju političku „sreću“ pronašo je u Srpskoj naprednoj stranci, a za razliku od većine naprednjaka iz GrO SNS-a, on je u ovoj stranci još od vremena Dragana Nikolića Nike.

Javnost smatra da bi se nova garnitura naprednjaka lako „otarasila“ od Petrovića da ne donosi veliki broj glasova za stranku.Pratite rad portala InfoVranjske.rs i na YouTubu kanalu.

Pa je tako Petrović naprednjacima samo na dva izborna mesta u selu Donji Vrtogoš listi „Aleksandar Vučić – Srbije ne sme da stane“ uzela ukupno 488 glasova, od upisanih 990 birača. Što je itekako bolji rezultat procentualno od mnogih lidera naprednjaka.

Petrović je često bio na meti mnogih političkih protivnika, a poslednji politički duel koji je obeležio prošlu godinu bio je sa Slobodan Petrovićem, liderom stranke Srbija Centar SRCE. Opozionar Petrović tom prilikom podneo je krivičnu prijavu protiv pozicionog Petrovića zbog ilegalno izgrađeni kotlarnica u OŠ „Svetozar Marković“ u Vranju.

Podsećamo, Goran Petrović je do sada bio član Ujedinjenih regiona Srbije, Demokratske strake i Srpske napredne stranke.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Miki 03/04/2024
  2. Saško mirčevski 03/04/2024
  3. Milena 03/04/2024
  4. Dara 03/04/2024
  5. PERSA 03/04/2024

  Ostavi komentar