HEBA i Rukometni klub BSK ponovo ZAJEDNO: Oslanjamo se na naše SNAGE!Na jučerašnjoj konferenciji za medije u sportskoj hali Mladost u Bujanovcu, povodom najave prve utakmice nove takmičarske sezone Prve rukometne lige Srbije, koju RK BSK HEBA igra na domaćem terenu protiv RK Jedinstva iz Krnjeva (Subota 19.30 časova), ozvaničena je i nova saradnja kluba sa Fabrikom vode HEBA iz Bujanovca.

Pored Zorana Miloševića predsednika kluba, na konferenciji su se obratili i predstavnici HEBE Zoran Stojanović, direktor fabrike i Stevan Stojaković, vođa komercijale, koji su zajedno pozvali i ostale privredne subjekte u regionu, kao i lokalnu samoupravu, da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima razvoj kluba RK BSK HEBA, koji od ove sezone ponovo nastupa u Prvoj ligi Srbije.BSK će od ove sezone nastupati u Prvoj rukometnoj lligi Srbije, a predsednik kluba Milošević kaže da je zacrtani cilj sredina tabele.

„Oslanjamo se na naše snage, igrače iz Bujanovca, oni čine okosnicu tima, ali imamo i nova pojačanja iz Vranja – rekao je Milošević.Vodja komercijale Hebe, Stevan Stojaković izjavio je da očekuje da će primer „Hebe“ slediti i drugi privredni subjekti i lokalna samouprava.

„Kada kažem da smo prvi sponzor posle 10 godina, želeo bih da se niz nastavi i da se priključe i ostali privredni subjekti iz ovog regiona, jer verujemo da možemo da napravimo veći tim koji će pomoći i klubu i ukupnom razvoju lokalne sredine. Da zajedno radimo na promociji sporta i zdravog života – rekao je Stojaković.“

Po njegovim rečima, i „Heba“ i rukomet u Bujanovcu imaju potencijal na nacionalnom nivou i ovo partnerstvo će to pokazati.

Predstavnici kluba i Hebe su najavili i zajedničku aktivnost „Heba čas rukometa u osnovnim i srednjim školama“.

„Zajedno sa našim prijateljima iz kluba, sa prvotimcima, ići ćemo u posete školama i približavati deci rukomet, koji je jedan lep ekipni sport sa bogatom tradicijom na ovim prostorima. Želimo da decu usmerimo na sportski način života, da im objasnimo koliko će sport pozitivno uticati na njihov život i karijere – rekao je Stojaković.“

Za Bujanovčane sezona počinje u subotu (30. septembar) kada će od 19:30 na svom terenu dočekati ekipu Jedinstva 1974. iz Krnjeva.

Predstavnici kluba, uprave o sponzora, uputili su poziv ljubiteljima rukometa i navijačima da dođu u halu i pomognu bujanovačkim timu da ostvari pobedu na startu i uspešno započne prvoligašku sezonu.

Hvala unapred na podršci!

Saopštenje za javnost potpisao je direktor BSK-a Zoran Milošević.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Pesa 29/09/2023

    Ostavi komentar