HAOS U KOVID BOLNICI: Mladić razbio vrata jer nije mogao da dozove sestru

Eko Taxi Vranje

Incident koji se dogodio 2. oktobra, posle ponoći u vranjskoj kovid bolnici u zgradi Psihijatrije, kada je jedan mladić razbio ulazna vrata u kovid bolnici podelio je javnost.

Neki ovaj događaj ocenjuju kao bahatost, dok drugi koji su čuli priču mladića koji važi u gradu za skromnog i lepo vaspitanog momka smatraju da je bio sasvim u pravu.Vranjsko ČUDO NEVIĐENO: Pacijenti BEŽE iz KOVID BOLNICA u gradski provod!

U Osnovnom javnom tužilaštvu Info Vranjskim je potvrđeno da se slučaj dogodio i da se radi na njemu.

O.N. iz Vranja, došao do odelјenja psihijatrije ZC Vranje u nameri da vidi svoju babu R.S. koja boluje od kovid-a, gde mu nije dozvolјen ulazak od strane medicinske sestre i tom prilikom je isti polomio ulazna vrata na odelјenju Psihijatrije. Naloženo je podnošenje krivične prijave zbog krivičnog dela uništenje i oštećenje tuđe stvari – kažu iz OJT.

Ulaz na Psihijatriju sa zadnje strane zgrade FOTO Info Vranjske

Ipak ovaj mladić ispričao je svoju verziju priče prema kojoj je te noći došao sa puta u nameri da samo vidi baku kroz prozor koji je cele noći otvoren, jer je znao da nije dobro.

Ni jednog trenuka nisam imao nameru da ulazim u kovid bolnicu, došao sam do prozora, napominjem da su prozori cele noći otvoreni i video sam da se ona guši. Nije imala kiseoničnu masku, vikala je i zapomagala, bilo je jezivo – ispričao je medijima ovaj mladi čovek.

BRUKA BRUKU STIŽE: Večera za kovid pacijente – KRIŠKA HLEBA I SALAMA!

Prema ovoj verziji, on je došao do ulaznih vrata, lupao je i zvonio, ali niko nije otvarao.

U trenutku dok je slušao kako sada pokojna baka, koja je pre dva dana sahranjena, zapomaže, on je pozvao mobilnim telefonom Hitnu pomoć kako bi dobio bilo kakvu informaciju kako može da kontaktira sa sestrama i lekarima u kovid bolnici, ali ni oni nisu mogli da mu pomognu.

Pošto mi niko nije odgovorio, a sestra koju sam nekako dozvao ignorisala činjenicu da baki treba da stavi masku, razbio sam vrata i ušao. Tada su se pojavili i doktori i sestre, koji su prethodno ignorisali zapomaganje moje bake – ispričao je vidno uznemireni mladić medijima.

Ilustracija FOTO Info Vranjske

Na kraju, on nije negirao da je razbio deo vrata i provukao se kroz polomljeni deo, ali napominje da se bezobrazluk sestre nije završio samo na ignorisanju, već mu je po izlasku rekla da izađe kako je ušao.

Ova porodica kaže da ima požrtvovanih medicinskih radnika, ali sa druge strane ono što su oni doživeli, baca ljagu ne samo na njih već i na čitavo zdravstvo.

Zanimljivo je da u Zdravstvenom centru svi ćute i ne bave se ovim slučajem, jer zašto bi, kada svi znaju da je bahatost postala model ponašanja.

NIV  1. Irena 05/10/2021
  2. Racko 05/10/2021
  3. Mira 05/10/2021
  4. Zz 05/10/2021
  5. Sns sestre 05/10/2021
  6. ADA 05/10/2021
  7. Sns 06/10/2021
  8. Vera 06/10/2021
  9. Radnik Kovid bolnice 07/10/2021
  10. Lekar ZC 07/10/2021
  11. Pacijent 07/10/2021
  12. Lekar ZC 07/10/2021
  13. Pacijent 07/10/2021

  Ostavi komentar