Gradsko veće: Raspisan KONKURS za MEDIJEGradsko veće raspisalo je Konkurs za za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji Grada Vranja u 2024. godini.

Podsećamo, većnica zadužena za resor medija biće Danijela Milosavljević.Kako je rečeno, konkurs se raspisuje za projekte iz oblasti „Proizvodnja medijskog sadržaja“ i „stručna edukacija, unapređenje profesionalnih i etičkih standarda i istraživanje u oblasti javnog informisanja“

Konkurs se raspisuje i sredstva se dodeljuju za projekte čija realizacija može trajati do godinu dana od dana donošenja odluke o dodeli sredstava.Pročitajte JOŠ i ovo: Koliko su GRAĐANI Vranje, platili dve TELEVIZIJE?

Prilikom zaključivanja ugovora sa svakim korisnikom određuje se rok za realizaciju projekta, u skladu sa planom projektnih aktivnosti.

Sredstva opredeljenja Odlukom o raspisivanju konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja i stručne edukacije, unapređenja profesionalnih i etičkih standarda i istraživanja u oblasti javnog informisanja na teritoriji Grada Vranja u 2024. godini, iznose 30.000.000,00 dinara.

Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 100.000,00 dinara, a najveći iznos sredstava po projektu je 12.000.000,00 dinara.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar