GRADSKE VESTI: Tričković zakazao SKUPŠTINU za ČETVRTAKPredsednik Skupštine grada dr Dejan Tričković sazvao je za četvrtak, 29. jun, 36. sednicu gradskog parlamenta na kojoj će, između ostalog, biti razmatrani Izveštaji o radu sa finansijskim izveštajima za 2022. godinu javnih ustanova: Centar za socijalni rad, Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite, Pozorište ,,Bora Stanković“, Javna biblioteka ,,Bora Stanković“, Narodni muzej, Narodni univerzitet, Istorijski arhiv 31. januar“, Škola animiranog filma, Javna ustanova za upravljanje sportskim objektima u svojini grada Vranja, Kulturno-obrazovni centar, kao i Zdravstvene ustanove ,,Apoteka Vranje“.

Odbornici će, takođe, razmatrati Predlog odluke o završnom računu budžeta grada Vranja za 2022. godinu, kao i pretres srednjoročnog plana grada Vranja za period 2023 -2025. godine. Na dnevnom redu su i Informacije o stanju kriminala, javnog reda i mira i bezbednosti saobraćaja na području grada Vranja u 2022. godini. T

akođe, biće razmatrani i Predlozi odluka o izradi Planova detaljne regulacije područja solarnih elektrana ,,KOBRA“ na delu katastarske opštine Donje Žapsko, ,,GORNJE LIVADE“ KO Soderce i ,,MINECO“ KO Vlase i KO Gradnja na teritoriji grada Vranja. Pred odbornicima će se naći i Predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o mreži javnih predškolskih ustanova na teritoriji grada Vranja, Predlog odluke o dopuni odluke o javnim parkiralištima grada Vranja, kao i Predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o utvrđivanju naziva ulica, trgova i zaseoka na teritoriji grada Vranja.

Takođe, biće razmatrani i Finansijski izveštaji za 2022. godinu javnih preduzeća ,,Direkcija za razvoj i izgradnju grada Vranja“ i ,,Skijalište Besna Kobila“ u likvidaciji.

Dobro Jutro Srbijo Vranje

Odbornici će se izjasniti i o Godišnjem programu zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za područje grada Vranja za 2023. godinu, kao i o Rešenjima o imenovanju i razrešenju članova pojedinih školskih odbora u osnovnim školama na teritoriji grada Vranja.

Izvor – Grad Vranje    1. Takovoska ulica 26/06/2023

    Ostavi komentar