Grad Vranje: Narandžasti meteo alarm danas i sutra za Pčinjski okrugNa zvaničnom portalu Grada Vranja objavena je vest pod naslovom „Narandžasti meteo alarm danas i sutra za Pčinjski okrug“.

Vest prenosimo u celosti i bez dodatnih izmena.Sektor za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova preneo je upozorenje Republičkog hidrometeorološkog zavoda koji je izdao hitno upozorenje na vremenske nepogode za pojedine delove Srbije.

Za danas, narandžasti meteo alarm na grmljavinske nepogode sa pljuskovima proglašen je za područja Rasinskog, Nišavskog, Topličkog, Pirotskog, Jablaničkog i Pčinjskog okruga.U ponedeljak, 3. juna, crveni meteo alarm je proglašen za teritorije Pomoravskog, Podunavskog, Braničevskog, Borskog i Zaječarskog okruga, dok se u svim ostalim okruzima, uključujući i Pčinjski, predviđa narandžasti meteo alarm.

Prognozira se da će u ponedeljak doći do pojave intenzivnih pljuskova i veće količine padavina za kratko vreme, više od 20 l/m2, krupnog grada, prečnika većim od 5cm i olujnog vetra u obastima najjačih oblačnih razvoja.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Misa83 02/06/2024

    Ostavi komentar