Grad Vranje i TOV – Kamen spoticanja: Zorica JOVIĆ protiv FILIPOVIĆAGrad Vranje i Turistička organizacija trenutno su u jačem nesaglasju, a kamen spoticanja je manifestacija „Dani Vranja“, javlja portalu InfoVranjske.rs izvor iz Gradskog odbora SNS.

Po ovom izvoru, „gradska vlast insistira na svojoj ulozi u realizaciji programa pomenute manifestacije, kritikujući Turističku što je „prenaglasila svoju ulogu“.Zamenica gradonačelnika Zorica Jović smatra da je uloga Grada nezaobilazna kada su u pitanju ovogodišnji „dani Vranja“, zato je uputila nekoliko „otrovnih strela“ i na račun direktora TOV Stefana Filipovića, navodi izvor portala.

Po njemu, „to su vrlo brzo „razumeli“ lokalni mediji aktuelne vlasti u Vranju“.Zato u svojim izveštajima više ne ističu da je TOV organizator manifestacije, već obavezno pridodaju i da je pokrovitelj Grad Vranje, da se gradska vlast ne naljuti, ističe izvor InfoVranjskih.rs.

A da se gradska vlast odista naljutila, pokazuje i dokazuje izveštavanje gradskog sajta o ovogodišnjim „Danima Vranja“.

Gradski sajt gotovo uopšte nije izveštavao o odvijanju manifestacije, osim 27. avgusta kada je najavio otvaranje „Dana Vranja 2022“ prvom tačkom programa, Međunarodnim festivalom folklora, a od tada do kraja manifestacije, srede 31. avgusta – ni reči, pokazuje istraživanje portala InfoVranjske.rs.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Топ листа надреалиста 02/09/2022
  2. Zupe 02/09/2022
  3. Smiljce KABINET 02/09/2022
  4. Jocko 02/09/2022
  5. Kolega Cane 11/09/2022

  Ostavi komentar