Grad protiv Mirjane Mladenović: Za sada BEZ disciplinskog POSTUPKAGrad Vranje simulira vođenje disciplinskog postupka protiv Mirjane Mladenović, službenice Odeljenja za urbanizam i imovinsko-pravne poslove, zbog učešća u aferi falsifikat vezanom za zapisnik o saslušanju suseda, koji je Mladenovićeva overila kako bi omogućila porodici Bulatović da kupi školsko dvorište u Vranjskoj Banji, javlja portalu InfoVranjske.rs izvor iz Gradske uprave.

Načelnik Gradske uprave Dušan Aritonović je pro forme pokrenuo disciplinski postupak na zahtev Slobodana Milenkovića, gradonačelnika Vranja, a zatim su svi zaćutali, svakako ne zbog letnjih odmora, tvrdi izvor portala.Po njemu, „disciplinski postupak protiv Mladenovićeve je pokrenut isključivo zbog javnosti i pisanja medija o aferi falsifikat“.

Time su gradski čelnici hteli da umire javnost, pa su vrlo brzo „zaboravili“ da sprovedu do kraja disciplinski postupak i izreknu određene sankcije predviđene Pravilnikom Grada, vreme, međutim, prolazi, a od disciplinskog postupka nema n „d“, zaključuje izvor portala.InfoVranjske.rs su mejlom uputile pitanje kabinetu gradonačelnika o disciplinskom postupku protiv Mirjane Mladenović, u sredu 20. jula u 13,46 sati, ali nisu dobile odgovor.

Ne čudi me da u Gradskoj upravi ćute o „disciplinovanju“ Mirjane Mladenović, posebno načelnik Gradske uprave Aritonović, jer svima treba da bude jasno, ubeđen sam, da Mladenovićeva nije sama i svojom voljom overila sporni dokument, zapisnik o saslušanju suseda, jasan je sagovornik portala.

Podsećamo, načelnik GU Dušan Aritonović podneo je disciplinsku prijavu protiv Mirjane Mladenović polovinom juna ove godine zbog overe dokumenta, zapisnika o saslušanju suseda, na kome je „neko“ potpisao Čedomira Cvetkovića, neposrednog suseda porodice Bulatović u Vranjskoj Banji.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Ona 22/07/2022
    2. Pravda 24/07/2022

    Ostavi komentar